τηλεφωνικές παραγγελίες
(+30) 213 0252217
(12:00 - 16:00)

Αποστολές

ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΕΣ οι αποστολές εντός Ελλάδος μέχρι 31/12/2017.

Τρόποι αποστολής και κόστη

Προσφέρουμε τους παρακάτω τρόπους αποστολής

Σε περίπτωση αποστολής με courier, θα λάβετε ηλεκτρονικά την επιβεβαίωση της παραγγελίας μαζί με τον αριθμό αποστολής. Μπορείτε να επισκέπτεστε το site του courier και να παρακολουθείτε την κατάσταση της αποστολή σας.

Αποστολές στην Ελλάδα

Παραλαβή από το Κατάστημα

Αφού λάβετε ενημέρωση πως η παραγγελία σας είναι έτοιμη, μπορείτε να περάσετε από την έδρα μας Λυκούργου 20, Καλλιθέα, 17672, Αθήνα, για να την παραλάβετε. Οι ώρες λειτουργίας του καταστήματος μας είναι Δευτέρα ως Παρασκευή, από τις 10:00 ως τις 18:00.

Αποστολή με courrier- Ελλάδα

Τρόπος Αποστολής

Κόστος

Χρόνος Παράδοσης*

Standard Delivery

Παραγγελίες μεγαλύτερες των € 50 είναι δωρεάν

Παραγγελίες μικρότερες των € 50 είναι € 3,50

2 – 5 εργάσιμες ημέρες

*maresea.com δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση από υπαιτιότητα της εταιρείας courier.

Αποστολές στο Εξωτερικό

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις χώρες που κάνουμε αποστολές, το χρόνο παράδοσης και το κόστος παρακάτω. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εάν η χώρα σας δεν περιλαμβάνεται.

Ζώνη 1

Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Ιταλία Κροατία, Κύπρος, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Τσεχία.

Ζώνη 2

Δανία, Εσθονία, Ιρλανδία, Λετονία, Λιθουανία, Πορτογαλία, Σουηδία, Φιλανδία

Κόστος Μεταφοράς Αποστολών Εξωτερικού

Παραγγελία

Ζώνη 1

Ζώνη 2

μέχρι 3 τεμάχια

€ 15

€ 27

μεταξύ 4–6 τεμάχια

€ 19

€ 35

μεταξύ 7–10 τεμάχια

€ 24

€ 48

Επικοινωνήστε μαζί μας εάν η παραγγελία σας είναι παραπάνω από 10 τεμάχια.

Χρόνος Παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης είναι μεταξύ 4 και 8 εργάσιμες ημέρες. Εργάσιμες θεωρούνται οι ημέρες μεταξύ Δευτέρας και Παρασκευής και δεν περιλαμβάνονται τις οι Ελληνικές και Διεθνείς αργίες. maresea.com δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση από υπαιτιότητα της εταιρείας courier.

Πρόσθετες Χρεώσεις

Δεν υπάρχουν δασμοί, τέλη και επιβαρύνσεις κατά την αποστολή στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ωστόσο, οι παραδόσεις σε προορισμούς έξω από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να υπόκεινται σε δασμούς τέλη και επιβαρύνσεις που επιβάλλονται από τη χώρα εισαγωγής κατά τη στιγμή που η αποστολή φθάνει στη χώρα σας. Όλες οι ισχύοντες δασμοί, τέλη και τυχόν πρόσθετες επιβαρύνσεις για τον εκτελωνισμό είναι η ευθύνη του πελάτη.